HR EN
Prijava / Registracija Prijavi projekt

Najava NEWFELPRO radionica na sveučilištima

Ispiši stranicu
Projekt NEWFELPRO nudi mehanizme za financiranje mobilnosti istraživača te organizacijom radionica želimo potaknuti što veći broj prijava na natječaje za stipendije i zainteresiranima približiti natječajni postupak i projektnu dokumentaciju. Prvi natječaj može se očekivati već 1. srpnja 2013. godine i bit će otvoren do 1. listopada 2013. Radionica je namijenjena znanstvenicima koji planiraju baviti se istraživačkim radom u inozemstvu ili, pak, ugostiti stranog istraživača na svojoj znanstvenoj ustanovi.

Izlaganje i diskusiju o NEWFELPRO projektu i uvjetima stipendiranja, natječajnom postupku i projektnoj dokumentaciji održat će Aleksandra Čolić Kovač i Damir Šoh iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, dok će dr. sc. Robert Vianello s Instituta Ruđer Bošković u Zagrebu, višestruki dobitnik Marie Curie stipendija, izlagati o osobnim iskustvima prilikom prijavljivanja za Marie Curie stipendije i istraživačkog boravka u inozemstvu.  

Na radionice se možete prijaviti preko poveznica za prijavu ili kontakt osoba na pojedinome sveučilištu, a obavijest o održavanju radionica i načinu prijave naći ćete na njihovim mrežnim stranicama.

 

Termini održavanja radionica: