HR EN
Prijava / Registracija Prijavi projekt

U MZOS-u održana radionica za prijavitelje na drugi natječaj projekta NEWFELPRO

Ispiši stranicu
Radionica za prijavitelje na drugi natječaj projekta NEWFELPRO održana je u MZOS-u 10. veljače 2014. godine. Izlaganje i diskusiju o izmjenama natječajne dokumentacije i uputama za ispunjavanje mrežnog dijela prijave održali su Aleksandra Čolić Kovač i Damir Šoh iz Tajništva NEWFELPRO-a.

Radionici je prisustvovalo 42 sudionika, većinom sa Sveučilišta u Zagrebu (Prirodoslovno-matematički fakultet, Agronomski fakultet, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Učiteljski fakultet, Filozofski fakultet, Građevinski fakultet, Ekonomski fakultet, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, Pravni fakultet, Farmaceutsko-biokemijski fakultet), Sveučilišta u Rijeci (Filozofski fakultet), Sveučilišta u Splitu (Prirodoslovno-matematički fakultet) i Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku (Poljoprivredni fakultet). Na radionici je bio prisutan i veći broj sudionika sa znanstveno-istraživačkih instituta (Institut Ruđer Bošković, Institut Ivo Pilar, Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje, Institut za filozofiju, Institut za društvena istraživanja, Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada, Institut za antropologiju).

Sudionici su u izlaganju i u diskusiji pobliže informirani o tehničkim pojedinostima prijave na pojedine sheme. Nakon velikog broja pitanja potencijalnih korisnika uslijedila je vrlo konstruktivna i sadržajna rasprava.