HR EN
Prijava / Registracija Prijavi projekt

NAJAVA: NEWFELPRO radionice za prijavu na drugi natječaj na sveučilištima

Ispiši stranicu
Drugi natječaj projekta NEWFELPRO otvoren je do 4. ožujka 2014. do 16:00 sati po našem vremenu. Organizacijom radionica želimo potaknuti što veći broj prijava na drugi natječaj za stipendije i zainteresiranima približiti natječajni postupak i projektnu dokumentaciju. Radionica je namijenjena znanstvenicima koji se planiraju baviti istraživačkim radom u inozemstvu ili, pak, ugostiti stranog istraživača na svojoj znanstvenoj ustanovi, ili hrvatskog istraživača nakon povratka iz inozemstva.

Izlaganje i diskusiju o NEWFELPRO projektu i uvjetima stipendiranja, natječajnom postupku i projektnoj dokumentaciji održat će Aleksandra Čolić Kovač i Damir Šoh iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, dok će dr. sc. Robert Vianello s Instituta Ruđer Bošković u Zagrebu, višestruki dobitnik Marie Curie stipendija, govoriti o osobnim iskustvima prilikom prijavljivanja za Marie Curie stipendije i o istraživačkom boravku u inozemstvu.  

Na radionice se možete prijaviti preko kontakt osoba na pojedinome sveučilištu, a obavijest o održavanju radionica i načinu prijave naći ćete na njihovim mrežnim stranicama. 

Termini održavanja radionica:

23.1.2014., 14:00 satiSveučilište u Dubrovniku (zgrada kampusa Sveučilišta u Dubrovniku, Ul. branitelja Dubrovnika 29, dvorana za sastanke)
Kontakt osoba: Sandra Memunić (sandra.memunic@unidu.hr)
4.2. 2014., 12:00 satiSveučilište Jurja Dobrile u Puli (Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, Preradovićeva 1, dvorana 303)                                                                                                                                                               
Kontakt osoba: Sanja Biberić (sanja.biberic@unipu.hr).