HR EN
Prijava / Registracija Prijavi projekt

NEWFELPRO_radionica za prvi natječaj

Ispiši stranicu

Ovim putem Vas pozivamo na NEWFELPRO radionicu za prvi natječaj. Radionica će se održati u ponedjeljak, 09. 09. 2013., od 13-15 sati, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta RH, Donje Svetice 38, 10000 Zagreb, dvorana 0 (prizemlje).


Prijaviti se možete preko poveznice: http://www.surveymonkey.com/s/9S5V7NB zaključno do 08.09.2013.
 

Na radionici će biti predstavljene sve izmjene natječajne dokumentacije od otvaranja prvog natječaja, te će se sudionicima predstaviti protokol za tehničku provjeru projektnih prijedloga kako bi im se olakšao sam proces završetka prijave. Također, analizirat će se i upute za sustav prijave projekata kako bi se izbjegle sve potencijalne tehničke poteškoće u trenutku same prijave projektnog prijedloga. Ostatak radionice bit će isključivo posvećen pitanjima sudionika vezanima uz natječajnu dokumentaciju i postupak prijave.

Radionicu će održati Aleksandra Čolić Kovač i Damir Šoh iz Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta RH, dok će dr. sc. Robert Vianello s Instituta Ruđer Bošković u Zagrebu, dobitnik Marie Curie stipendije, biti na raspolaganju u slučaju dodatnih pitanja vezanih uz pojedine tematske cjeline i proces prijave projektnog prijedloga.
 
Program:
13:00 – 13:10 NEWFELPRO - Izmjene natječajne dokumentacije i protokol za tehničku provjeru projektnih
prijedloga
Aleksandra Čolić, voditeljica projekta, Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta
13:10 – 13:20 NEWFELPRO - Upute za sustav prijave projekata
Damir Šoh, asistent projekta, Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta
13:20 – 15:00 Pitanja i odgovori